Arkiv mned: september 2011

UNDER MY SKIN.

01.10.2011 @ 00:46 i Blogg 0 kommentarer

Uff, er så mye som sjer for tiden. Det er vel hovedgrunnen til at vi ikke blogger tenker jeg, håper dere tilgir oss?

Men over til noe annet; Mest for å få ett innlegg idag også, tenkte jeg kunne fortelle kort om vår fine lille fredag, den aller siste dagen i september 2011. Utrolig nok var det utrolig trist å skrive akkurat det der. Det er liksom noe med den "aller siste"- setningen, vite at den aldri noen gang kommer igjen, noen sinne. 

Men over til noe helt annet; Som sagt før elsker vi fredager, litt som Rebecca Black. Eneste vi har gjort i dag er analysere cover, prøve og film. That's it.  Noe som er supert for meg som er syk idag, de første timene var helt jævlig, mildt sagt. Jeg som er blodfan av Avril Lavigne, klarte ikke analysere albumcoveret til Under My Skin? Sier vel det meste egentlig. Hadde en liten pause, før vi så skulle inn å ha prøve, noe som igjen sier seg selv at gikk rett til ***. Men jeg gjorde det beste jeg kunne så satser vi på en 2'er. Resten av dagen gikk til kladding på ark mens jeg så på Twilight, som jeg skal lage egen trailer av.  

Kom tilbake til Geilo halv fire, å gjett hva? Jeg har fått linsen min tilbake! Jeg ble så overlykkelig at det reddet dagen min totalt. Så da jeg kom hjem fikk jeg sitte å spille sims, Jeg og Helene er sims avhengig, å blir vel helt i 100 når vi får tid til å spille det, det er så utrolig morsomt. Halv åtte reiste jeg så til Geilo for å møte kjærsten min og var der til klokken ti. Å gjett hvem så ble så stressa ut døra at hun klarte å glemme krykkene i gangen? Jo, Ingen andre enn Elisabeth! Surrehue som jeg er! 

Men nå er klokken såppas mye, jeg skal sove ut til i morgen, hvor jeg igjen skal være med kjæresten min, som jeg imorgen (idag) har vært sammen med i 1 år, 365 dager, 8760 timer.. er jo ganske lenge om man tenker over det. Jeg reiser jo til Trondheim på Søndag og er der hos Bestevenninna mi og broren min (ikke samtidig..) til Torsdag, for å så videre på MR i Kongsberg på Fredag, så har jeg Lørdag og Søndag, så begynner skolen igjen på Mandag. Uff, KILL ME. 

Hva har du gjort idag?

- Elisabeth 

SHOES.

28.09.2011 @ 17:29 i Blogg 0 kommentarer
Anyone wanna join a real shoeshopping sometime? 

 

- Elisabeth


STOR KONKURANSE HER!

Jeg glemte deg! :O

28.09.2011 @ 12:34 i Blogg 0 kommentarer

Huff og Huff! Jeg glemte helt Elisabeth og pc`n hennes! da måtte hun ta på seg den super tunge sekken sin opp trappa, eller mest sansynelig vis heisen.For jeg eller en av de andre pleier jo å hjelpe Elisa med pc`n, for stakaren kan jo ikke gå med pc`n  på krykker!!  Beklager så mye Elisa.. 

Du er søt da  <3

 

 - Lenestolen

Har du vært slem i dag??

 

HUSK KONURANSEN!

QUOTE #3

28.09.2011 @ 11:53 i Blogg 0 kommentarer

«Everything has been figured out, except how to live.»

Jean-Paul Sartre

310343_181286568614615_130079510401988_365788_617456456_n_largeTumblr_ls3632pfig1qb7teho1_500_largeTumblr_ls81fh8cqq1qk1e0yo1_500_large

 

- Elisabeth

Enda flere!

28.09.2011 @ 09:28 i Blogg 3 kommentarer

Heyhey! dere har vell ikke glemt konkuransen vell? vi vill ha så mange som mulig med!! 

HER BLIR DU MED ( Trykk på hunden! )Husk! Lik oss på Facebook siden vår!

 

- LeneStolen,Olaug,Thea & Elisabeth

QUOTE #2

27.09.2011 @ 21:32 i Blogg 0 kommentarer

"An optimist is a guy that has never had much experience."
Don Marquis 

- Elisabeth


HUSK KONKURANSEN HER!

Fun i frimenutt!

27.09.2011 @ 11:01 i Blogg 0 kommentarer

Hey,hey!  Hva skal en da gjøra når en har en fritime før mat.. 

Ha det super gøy å loke på youtube vell!! Fant mange døds morsomme videoer.. noen gamle favoritter.. og noen nye! vil dere se??


 

 Ryan Higa!!

Ryan higa,Kevjumpa & Chester see

 

 


Old spice med han tøffe fra " Alle hater chris! "

 


Jeg tror jeg dør av latter jeg altså!! Men dere får kose dere.. og husk konkuransen!!

- LeneStolen

Lo du??

QUOTE

26.09.2011 @ 20:08 i Blogg 4 kommentarer

"Sometimes it's a form of love just to talk to somebody that you have nothing in common with and still be fascinated by their presence.  ~David Byrne"- Elisabeth


BLI MED I KONKURANSEN VÅR HER.

KONKURANSE!

26.09.2011 @ 14:39 i Blogg 52 kommentarer

Hey! 

Nå starter vi en kjempestor konkuranse med masse gevinster. Selvfølgelig bare 1 vinner da. Vi kommer til å bruke Random.org til å trekke ut vinneren, mest rettferdig! Dette kan du vinne:

+ 3 overaskelser! Dette må du gjøre for å delta: 

1. Link oss! Gjør det hvor du vil, en liten link nederst på ett blogginnlegg, facebook, twitter.. spiller ingen rolle, men du må linke der du har linket oss!

2. Kommenter med link og epost. du trenger ikke ha blogg engang!

3. Du kan kommentere så mange ganger du vil!

 

- Elisabeth, Thea, Helene og Olaug

Elisabeth er slem.

26.09.2011 @ 10:28 i Blogg 2 kommentarer

"Hadde ikke jeg blogget hadde vi ikke hatt noen lesere.."

Hun mener hun tuller tilbake, med fakta. Det er jo å være slem, ikke tulling. Deg var slem mot henne på tull og det var ikke fakta, å så kommer hun og er sikkelig sårende og slem, fakta!  Men jeg er jo veldig glad i henne da...  selv om du er ganske slem og har monster i sekken. 

 Slem.no!

Blir du lei deg når høna stjeler kakene dine??

- Helene stolen 

 


Edit by elisabeth. 

Elsker deg Helene. <3 
Men helt ærlig: Hadde ikke jeg blogget, hadde ikke noen av dere blogget.. aka .. ingen som finner og leser bloggen vår. Uten meg, ingen lesere.
Elsker deg også <3 

Media Touch!

26.09.2011 @ 10:10 i Blogg 1 kommentar

touch, tocuh, touch.. neh, vi tar blogg istede!

Da sitter vi da her i mediatimen, og har litt koselig touch trening. Hele timen sitter vi hver for oss å spiller spill, KOS!  Jeg og Thea spiller kamelonspillet, mens Olaug spiller et stilig Balongspill og Elisabeth spiller det beste av alt, Et sånt hoppe spill. Yey. Har du det gøy på skolen?

- Helene Stolen

 

"Det er du som har den derre bloggen!"

26.09.2011 @ 08:17 i Blogg 2 kommentarer

"Hey, det er du som har den derre bloggen!"

Haha, flaut. Kom inn i engelsktimen nå iste, fin liten intim time bestående av fem elever. Ihvertfall, før vår kjære lille Bjørg Eva klarte å surre seg hit, kommer læreren bort til oss å bare "Hey! Er det dere som har den derre bloggen?" Var egentlig ganske flaut, haha, læreren vår leser bloggen vår, woho!

Leser lærerene dine blgogen din?

 

- Helene og Elisabeth

Laugh as much as you breathe, Love as long as you live

25.09.2011 @ 19:03 i Blogg 1 kommentar

Quote;

My wish for you; Comfort on diffcult days, smiles when sadness intrudes, rainbows to follow the clouds, laughter to kiss your lips, sunsets to warm your heart, hugs when spirits sag, beauty for your eyes to see, friendships to brighten your being, faith so that you can believe, confidence then you doubt, courage to know yourself, patience to accept the truth, Love to complete your life <3

Bilder fra Weheartit<3, Klikk på bildene for link :)

-Olaug


Crackwhore.

25.09.2011 @ 10:52 i Blogg 6 kommentarer

Nå ligger jeg i senga å griner av smerte, tenk at ett kne kan gjøre så innihelvettes vondt?

Igår bestemte jeg og Cecilie oss for å reise på en fest hos en kompis av oss, vi kom dit i ni tiden og skulle reise hjem i elleve tiden, altså bare ett "Hei, hvordan går det"-besøk. Det var jo kjempekoselig der! Å hun ene venninna mi lå å klina med kjærsten sin, hadde så  sykt rørlegger sprekk så jeg tok øl og helte litt nedi buksa på henne, som førte til at hun spraket meg i magen, jeg datt på gulvet og kjente at kneet sprakk opp, DEILIG! Jeg hadde jo ikke drukket noe som helst, så jeg kjente det jo så sykt godt, fy søren trodde jeg skulle dø. Kjærsten min hjalp meg ut på badet fordi jeg ble kvalm og ville spy, men endte opp med at jeg besvimte i armene hans og våknet opp på gulvet.

Nå er jeg tilbake i bumfuckingnowhere, venter på at jeg skal gidde å sjekke yttre skader på mitt lille kne før jeg stapper på meg bandasjen, henter krykkene og fortsetter som Crackwhore. Hvordan var din dag igår?

- Elisabeth 

PHOTOSHOOT

23.09.2011 @ 17:41 i Blogg 1 kommentar

Dette innlegget er fra Tordag 22.09.11. Pc'n gikk tom for strøm, så fikk ikke postet. :(


Elsker å ta bilder i timen, er liksom den beste timen ever.

Idag hadde vi media, hvor vi skulle gå å ta bilder av rundinger, firkanter og trekanter, noe som endte med å ta bilder av hverandre. Flinke vi er. Tror vi har til sammen 150 bilder eller noe, bare jeg og Helene. Også skulle jeg ta bilde av ett bilskilt, så var det er svart mann inne i bilen, som jeg ikke så. Så tok bilde, så opp så hvite tenner inni bilen, smilende og vinkende med hånda. FLAUT!
Liker du å ta bilder?

- Elisabeth, Helene, Thea og Olaug

 

O'boy

23.09.2011 @ 06:40 i Blogg 1 kommentar

Til denne tiden på døgnet pleier jeg å stå opp, nå er jeg ferdig påkledd og sminket.

Var egentlig utrolig herlig å stå opp tidlig og gjøre meg ferdig å kan surre rundt uten å stresse med tiden. Er litt utrolig at jeg i det hele tatt klarte å stå opp halv seks, i å med at jeg ikke fikk sove igår kveld. Klokken er nå 6.33, jeg sitter her å lurer på hva jeg skal lage til frokost, mens jeg drikker O'boy, mens normalt sett ville jeg ha ligget i sengen og prøvd å våkne. Kommer nok til å sovne i timen idag da, Men vi har mediafag hele dagen, det er så herlig det, for å så ha fritime de to siste. Elsker fredager! Når står du opp om morgningen?

- Elisabeth 

Gå å legg deg.

22.09.2011 @ 07:37 i Blogg 1 kommentar

Her lå jeg, sov så utrolig godt.Drømte noe merkelig, som jeg virkelig ville få med meg. Så ringer vekkeklokken..

Å Jeg skulle faen ikke opp engang! Men sånn går det når man heter Elisabeth og glemmer å endre vekkeklokken før man sovner. Så da får man bare ligge våken i en time før man skal gå. Samtidig som jeg ligger her å blogger, begytne vekkerklokken å ringe IGJEN, faen altså.


Hvordan har din morgning vært? 

- Elisabeth 

Sleep is for the weak

21.09.2011 @ 23:39 i Blogg 0 kommentarer

Hvor herlig er det ikke at vi starter ti på ni imorgen, istede for åtte?

Akkurat nå sitter jeg å nerder alt mulig shit, facebook, twitter, tumblr ect. Selvom jeg burde ha lagt meg, må jo komme meg opp i morgen, selvom jeg ikke skal opp så sykt tidlig. Det er så jævlig dritt det, stå opp i syv tiden, prøve å åpne øynene, men du er for trøtt, for å så ligge å vente litt, så man får skikkelig dårlig tid. Slenge på seg klærne og dra på skolen, sove i første time og irritere dritten ut av Elisabeth som sover ved siden av meg. Men nå skal jeg sitte å nerde videre til jeg sovner!


Når starter skolen deres?

 

- Thea 

Slutt å ødlegg bøkene!

21.09.2011 @ 22:08 i Blogg 3 kommentarer

Nemi gir meg alltid meninger om ting, noe som ikke alltid er like positivt?

Jeg har nettopp hatt besøk av kjæresten min, nå er jeg forever alone på hybelen, så jeg fant frem ett gammelt Nemi blad. Så nå som jeg sitter her hjemme, cola i glasset og musikk på tv'en, setter jeg meg ned å leser;  

"Hvorfor!? Se her. Jeg har skrevet en bok! Den er min. Jeg har laget den selv. Og sånn ser jeg ut, er jeg ikke pen? Er det ikke litt harry? Kjøper du en sofa, så henger det jo ikke bilde av designeren stifta i foret? Sitter jeg og leser om magi og overnaturlige vesner, vil jeg tro på det når jeg leser det. Det er så nedtur å få øye på et bilde av forfatteren.. Som ser sånn her på meg; Hallo, Jeg heter Dean R. Koontz. Jeg har bart og ser ut som jeg jobber på Aker Brygge. Bildet i skjønnliteratur blir bare en påminnelse om at det du leser er fiksjon. Dessuten er de alltid oppstilt på en så hjennomskuelig måte! Det fine med bøker er jo at man skal kunne lage sine egne bilder i hodet! Jeg vil ikke ha andres bilder!" - Nemi

 


Har du tenkt over dette før?

- Elisabeth 

Jeg er så skuffa..

21.09.2011 @ 21:20 i Blogg 0 kommentarer

 

Jeg er så lei meg! jeg fikk ikke prata med mamma`n tiil Tobias om leiligheten..( som sagt i tidligere innlegg ) Hun reiste i det jeg kom inn døra :( og så kom hun ikke hjem igjen før dagen etter på! Vi får liksom aldri spurt ho.. Jeg blir så skuffa og trist, i dag så hadde vi tenkt at i dag er dagen! Nå skal vi få gjort det, så kom vi hjem.. så var det ingen der.

 

Så da må vi enten satse på i morgen.. eller etter helga

Har ikke kamera, så jeg bruker dette bilde, Såå lei meg er jeg nå :/


- LeneStolen

Syns du kuer ser lei seg ut?
 

PIZZA

20.09.2011 @ 19:17 i Blogg 2 kommentarer

Snart kommer Bjørg Eva også det er like før vi slenger pizza inn i ovnen :) Blir litt godt med litt mat i magen.. 


Og pizzaen til Elisabeth er så good!
Det er seriøst den tjukkeste pizzaen ever, american style ^^, 

Tror ikke jeg har sett så tykk pizza. pluss, den er så kjedelig at den blir innteresang! Ketchup, kjøttdeig og masse asse ost! kjedelig? ja! men den er så vannvittig god!

Deig :)
 Kjøttdeig! :D

 


 

- Olaug + LeneStolen

 

Tegning, Form og Farge

20.09.2011 @ 18:30 i Blogg 2 kommentarer

HeyHey!

Skoledagen er da over, for veldig lenge siden, men siden vi er så flinke, så legger vi ut flere innlegg om de forskjellige tingene vi har gjort frem til denne lille bloggtiden vår nå. Idag hadde vi gym, som ingen av oss, utrolig nok, var med på av forskjellige grunner. Elisabeth hadde til og med legeerklæring. Men nok om det, innlegget var jo egentlig om tegning, form og farge - timen, hvor vi tegnet portretbilde av hverandre. Se hvor flinke vi er;


Helene tegnet Elisabeth.


Olaug tegnet av Thea. Helene tegnet av Elisabeth. Thea tegnet av Olaug.

- Helene, Olaug og Elisabeth ( Thea er forræder >:( )

E.N.G.E.L.S.K

19.09.2011 @ 08:58 i Blogg 2 kommentarer

Engelsk, det er så engelsk det. Man snakker liksom ett helt annet språk, som engelsk for eksempel. Nesten like vansklig som britisk, like morsomt som skotsk. Engelsk, hvorfor lære det? For å kunne kommunisere med japanesere? Hvorfor lærer vi engelsk, når det er flest som snakker kun spansk(?). Vi lever så merkelig syns jeg, kunne vi ikke alle snakket Urdu? Jeg er sikker på at hadde vi snakket likt, kunne vi snakke med kakkerlakkene, å resten av verden ville skjønt at elledillene planlegger verdensherredømme, menms enhjørningene faktisk kan fly, de fakitsk bor på andre siden av regnbuen. Kunne ønske verden så ting med åpne øyne. 

Random bilde fra min egen blogg.

Men nå tilbake til engelskprøven vår, som jeg egentlig har levert allerede. :-)

- Elisabeth

Hårvideo

18.09.2011 @ 20:13 i Blogg 1 kommentar

 

 

- Elisabeth 

Nytt speilrefleks!

17.09.2011 @ 14:22 i Blogg 4 kommentarer

HeyHey!

Jeg har da vært å kjøpt meg speilrefleks kamera, Nikon D3100. Er så fornøyd! Og til alle som har tenkt å kommentere " den er dårlig" blah blah blah. Vær så snill å gå vekk, for det påvirker meg, og jeg vil fortsette med å være kjempefornøyd. Ganske genialt å da poste ett webcam bilde, jeg vet det. Men batteriet på kameraet lader, å jeg kunne ikke vente med å dele min store nyhet med dere! Uansett skal jeg til Serine i kveld og sove over der, så hadde ikke kommet til å blogge om det, selvom jeg sikkert kommer med ett innlegg da også!

Har du speilrefleks? 
Hvilket? Er du fornøyd?

- Elisabeth 

Oppdrag, Leilighet!

16.09.2011 @ 19:01 i Blogg 4 kommentarer

Hey hey alle sammen! 

Jeg har så lyst på leilighet, hvem har ikke??  Jeg og gutten miin Tobias

vi har så grusomt lyst på leilighet sammen. Jeg er har finni en leilighet som er lang som til naboen! En liten søt leilighet, som er sykt fin og billig.. så er jeg så lur, at jeg har skaffa meg vaske jobb, så da har vi råd! det eneste som gjennstår er å prate med Tobias sin mor..  jeg tenkte atl vi kunne prate med i morgen :SDet kommer til å bli veldig skummelt! Jeg gruer meg noe sykt til hun sier nei!

 

men vi krysser fingrene og håper på det beste!

 
 

Jeg tenker at, det er jo ikke negativt å være litt kjent med det å bo alene, og ikke være avhening av mor og far.. pluss så har jeg så lyst til å føle at dette er hjemme. Og så har jeg endelig skaffa meg en jobb!

Hjelper`n!  Heter jeg i min nye jobb, vaskejobb. Gleder meg litt til å begynne sikkelig.. jeg har lagd brosyrer, og snart skal jeg få dem ut av pc`n og ut til folket!

 

Ønsk meg lykke tiil i morgen!

-LeneStolen


Har du leilighet? hvem bor du med?

 


Depend neglelakk - Fargeanbefalinger

15.09.2011 @ 21:06 i Blogg 4 kommentarer

Jeg tenkte jeg kunne gjøre noe ikveld, så jeg valgte å ha en fargeanbefaling til depend neglelakkene. 

Gul: Hater denne neglelakken. Man må ha på minst fem lag for å i det minste få bittelitt farge. 
Grønn: Helt greit. Må ha to lag, men gir en dyp fin grønnfarge.
Lilla: Minner meg om barbie <3
Rød: Fuck this shit. Den er så matt at det skulle ikke vært lov. Kjempe stygg. 
Blå: ELSKER DEN <3

Bare liten anbefaling fra Gol. Hater penselen, så har kommet utenfor en del, men jaja, får vel gå :)

 

- Elisabeth
 

Mitt lille studio

15.09.2011 @ 19:37 i Blogg 2 kommentarer

Hey!

Til bursdagen min fikk jeg jo ett fotostativ av pappa, så fant ut jeg skulle sette opp ett lite mini studio her i stuen for å prøve ut litt. Med fotolampe og kamera, men uten lerret, ble det til at jeg hang opp ett hvitt teppe istede. Fant ut egentlig jeg skulle prøve det ut først når jeg var alene så jeg ikke dreit meg totalt ut, å gjett hva? Jeg er strååålende fornøyd med meg selv :-)

( KUN det nederste bilde er fargeredigert) 


- Elisabeth
 

Legebesøk

15.09.2011 @ 09:42 i Blogg 1 kommentar

Jeg elsker å måtte reise til legen på Geilo, for da slipper jeg jo halve skoledagen. Selvom jeg savner jentene mine, er det litt deilig å få sove lenge, spille the sims og bare ta det med ro.. trenger jo ikke stresse! Men er litt dumt da, med tanke på at jeg står jo vaneligvis opp klokken syv, som vil si at jeg våknet av meg selv kvart over seks i dag og siden har jeg ligget våken i senga. Men, greit å ha pc og sims rett ved siden av da :-) -Elisabeth

Sleep is for the weak.

14.09.2011 @ 23:24 i Blogg 1 kommentar

Nattinatt alle sammen, og øsnk meg lykke til hos legen imorgen! 

Jeg er egentlig utrolig glad for at jeg skal til legen imorgen, siden jeg kan sove lenge. Skal jo ikke være der før halv elleve. Slippe de første timene, chill. Og enda mer chillere er at i siste time har vi mediafag, tror, uten å si for sikkert, at vi har tegning, form og farge! Herligt. Men selvom jeg skal sove lenge imorgen, trenger jeg fortsatt søvn, så nattinatt! <3


Slenger med en liten nattasang også jeg :-)

 

- Elisabeth

Taost!

14.09.2011 @ 19:00 i Blogg 0 kommentarer

Hey hey alle tøffinger! Jeg har vært så heldig at jeg fikk lov til å besøke Bent Arne! Nå sitter vi på hybelens hans, noe som er verden søteste hybel, selv om han må dele bad med mange andre raringer :S

Nå står tøffingen å lager TAOST tiil meg og Tobias :)) Gleder meg, Bent sine Toast er seriøst de mest AWESOME!

Etter på skal vi ta med oss maten ned tiil erdens kuleste fotball bane, BRÅTA


 

BENTMeg og Tobias (tatt av William Gilbu)


Men da stikker vi da folka!

Blogges!

- LeneStolen

1 Uke!

14.09.2011 @ 09:37 i Blogg 7 kommentarer

HeyHey!

Da starter vi dagen med å fortelle omverdenen at blgogen vår fyller 1 uke idag, woopwoop! Og ikke nok med det, igår hadde vi over 100 lesere, vet det egentlig er ganske lite.. men tenk dere, den er jo bare 1 uke gammel. Vi skal ned på Kiwi etterpå å kjøpe bursdags kake. Så da kommer jeg med et kompromis, om dere fortsetter å lese og kommentere; Blogger vi mere! Leser du bloggen vår`? 

 

- 1MKA

Dagens Innkjøp

13.09.2011 @ 22:33 i Blogg 3 kommentarer

HeyHey og god kveld! 

Siden jeg er så flink til å fly, å går med krykker. Er joggebukse og strømpebukse det ENESTE jeg får på meg. Utrolig nok, av en eller annen merkelig grunn, sliter jeg noe SYKT med tights også. Og siden jeg kun hadde 2 joggebukser fra før av, og strømpebukse er jo litt kaldt, måtte jeg kjøpe meg nye. Så idag, etter vi hadde vært på Ål idag, gikk turen rett innom Cubus sammen med Olaug og Thea for å finne joggebukse, og endte opp med denne;  


Det står "I <3 Mornings", i str. L. Utrolig deilig og gå i egentlig. Prisen husker jeg faktisk ikke. Samtidig kjøpte jeg meg ett par kjempesøte sokker med sløyfe på, gråe. Men siden jeg ikke vil ta bilde av foten min, får fantasien deres ta over bildet, de kostet i det minste 59kr! 

 

- Elisabeth 

Krykkebuddies

13.09.2011 @ 18:09 i Blogg 10 kommentarer

HeyHey og god ettermiddag, Kitties!  Idag, som tildigere blogget, har vi vært på sundretur. Hvis jeg hoppet rundt og fulgte ikke med i det hele tatt. Ja, det er slitsomt å hoppe rundt på Ål på krykker. Vi var jo først på verdens kjedeligste tur på Hallingdølen, for å så ned på kulturhuset, og videre på Kreator. Egentlig ganske chill dag, hvis man ser bort fra at jeg har blitt utslitt pga krykkene. Ihverfall, når vi satt å spiste på kulturhuset, ringte jeg min bestevenninne fra Hol, som skulle komme til meg idag, for å høre litt når hun kom og sånn, så fikk jeg høre at vi skal bli krykkebuddies, yey. Hun har visst knekt kneskålen eller noe sånn, flinke jenta mi. Så hun med kneskålen, Åse med knekt lårhals elns og jeg med sprekt menisk, vi blir en så fin gjeng, hvor vi hopper rundt på Geilo og er tøffe på krykker. 


 

Men nå skal jeg lage meg tomatsuppe og så skal jeg spise cookies til desert. Oh yeah, lucky me! :-D- Elisabeth  

Dagens Outfit

11.09.2011 @ 15:19 i Blogg 4 kommentarer

HeyHey!

Ja, idag skal jeg ferie bursdagen min for 4. gang iår, denne gangen mde familien til pappa. Så tenkte jeg kunne legge ut en "dagens outfit", mest for å ha ett innlegg idag. Så ja;- Elisabeth

Me gusta birthday

11.09.2011 @ 00:08 i Blogg 2 kommentarer

HeyHey!

Jeg elsker virkelig å ha bursdag, virkelig. Skal feire bursdagen min i nesten en uke, seriøst. Begynte med de andre jentene på Torsdag, igår var jeg på peppes med 2 venninner fra Geilo, idag var jeg på peppes med mine to beste venninner fra Geilo, imorgen skal jeg feire med familien til pappa, på mandag (som faktisk er bursdagen min) skal jeg feire med familien til mamma og på tirsdag skal jeg feire med enda en venninne fra Geilo. Yey, masse gaver da ihvertfall og jeg får ikke alle samtidig! Herlig, kan glede meg til en uke med gaver, herlig!  


Me gusta birthday! 

 

-Elisabeth
 

Slurpe :D

09.09.2011 @ 12:02 i Blogg 1 kommentar

"Det motsatte av pannekaker, er kakepanner." 

"Hvorfor ville høna over på den andre siden? .. Hun ville vel!"

"To boller var ute å fløy, så falt den ene bollen ned.. for boller kan ikke fly!"

"To sauer sto ute på ett jorde, så sa den ene "bæææh", Så sa den andre "woouch! Det var jo akkruat det jeg skulle si!"

"to muffinser sto inni en ovn, så sa den ene muffinsen "whooh, det er varmt her.." Så sa den andre "wouch, en muffins som kan snakke!"
- Helene og Elisabeth 

Media, Media, Media!

09.09.2011 @ 10:44 i Blogg 0 kommentarer

HeyHey!
Fredag er så herlig, media hele dagen. Også har vi pizza til lunsj, hjemmelaga pizza til lunsj. Vi er jo selvfølgelig smarte nok til å ta med cola også. Mweeh, håper dere alle blir kjempe misunnelige! :3 

Men over til noe litt mer seriøst; Om du er i Hawaii, må du for all del ikke putte mynter i andre sitt øre.. det er straffbart!Fy, Helene! 

 

- Helene og Elisabeth

PIZZA

09.09.2011 @ 06:38 i Blogg 0 kommentarer

Kjempebra, folkens! Vi har da laget ett innlegg, å fikk ikke postet det. Fant det nå, å ja.. nå skal du få lese :)

PIZZA! Oh yeah, vi lager pizza. Hjemmelaget pizza. u mad bro?
Vi har akkurat poppa popkøddn og så skal vi spille pennyspillet, fordi vi ikke fikk tak i vanlig monopolg drikke Cola

:-D
En gang sto jeg på hodet ogsååå datt jeg ned. :))


Og nå, siden vi lager pizza tenkte vi at vi skulle dele oppskriften på potetmos:

Ingredienser
10 stk potet
3 dl melk
2 ss smør
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts revet muskatnøtt
1 stk egg

Slik gjør du
1. Skrell potetene og kok dem møre, uten salt i vannet. Hell av vannet.
2. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt.
3. Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt. NB! Potetmosen bør ikke koke etter at egget er tilsatt. 

Det var en litt random potetmos oppskrift. Såååh, nå kan dere lage potetmos. :)

Flying er ikke noe for meg!

08.09.2011 @ 18:41 i Blogg 3 kommentarer

Hey!

Har funnet ut at jeg virkelig må trene på flyingen min i trappene, man hekter så fort, så gjør det så sykt vondt når man treffer steingulvet!

Ja, jeg går på krykker. Jeg har nettopp vært hos  verdens værste lege, fy faen! Jeg fly jo ned trappa, så gikk det liksom greit, holdt jo på å dø av latter. Så gikk jeg hele dagen, å det hadde liksom gått over. Så skulle jeg sette meg ned på huk i tegning, form og farge, fordi vi skulle klippe i blader og lime på ark så det ble en regnbue, å da kom det en høy knekke lyd i kneet og en svær kul poppet ut. Samtidig klarte jeg jo ikke å gå eller bøye kneet bakover. Så da ble jeg sendt til legevakta, å etter da ha ventet kjempelenge på venterommet med Olaug, kom jeg inn til den merkelige pshyco legen. Han hjalp meg jo ikke inn på det kontoret, neiida, han går ifra meg og jeg aner ikke hvor jeg skulle og ikke klarte jeg å gå. Så da jeg endelig kom meg inn, så knadde han til jeg begynte å grine, å gjett hva han sa? "Det gjør jo ikke vondt da!" Fy faen, ble så jævlig irritert at jeg ba om en nye lege, men så roet han seg da. Etter røntgen bildene så kom han å sa at bildene var uklare, men ikke brudd.. men hva faen? Han kan jo ikke se om det er brudd eller ikke når bildene er uklare og dårlige? Så stakk han bare, ja, han stakk! Å jeg satt igjen, uten å klare å gå, så jeg måtte hinke ut i resepsjonen, for å spørre om jeg kunne låne noen krykker. Noe jeg selvfølgelig fikk ganske så fort. Yey. My lucky day.
Oh yeah!

 

- Elisabeth
 

Rydding!

07.09.2011 @ 21:32 i Blogg 3 kommentarer

HeyHey!

Vi jentene skal ha bursdagsfest imorgen, her hjemme hos meg. Så gjett hva jeg skal resten av kvelden? Jo, nettopp.. rydde og vaske! Woho, beste onsdagskveld jeg har hatt på kjempelenge. Lenge leve latskapen! Liker du å rydde?

 

- Elisabeth 

Kill this shit!

07.09.2011 @ 12:53 i Blogg 1 kommentar

Matte, alltid like gøy når man virkelig ikke får det til.. i det hele tatt. GeoGebra er serøst noe av det mest ubrukelige programmet noen gang, det funker jo ikke i det hele tatt og er så innviklet at man må være ett geni fra tredje univers for å kunne i det hele tatt forstå bitte litt av det. Kill this shit!- 1MKA

Søte lærer &lt;3

07.09.2011 @ 09:57 i Blogg 0 kommentarer

 HeyHey!

Naturfag, hvor digg er vel ikke det? Spesielt med den søte lille læreren vår som for en gangs skyld har tatt på seg genseren riktig vei. Å nå står han å snakker om matvarer og tror virkelig vi følger med, noe vi selvfølgelig gjør. Nå skal vi bruke resten av naturfagstimen til å redigere designet! 
WoopWoop !

- 1MKA 

MK ❀

MK ❀ 16, Gol
Vi er fire jenter som går Media og Kommunikasjon på Gol vgs. Vi blogger om skoledagen og alt det sprøe vi finner på her!

Søk

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Lenker

hits