UNDER MY SKIN.

01.okt.2011 @ 00:46 i Blogg 0 kommentarer

Uff, er så mye som sjer for tiden. Det er vel hovedgrunnen til at vi ikke blogger tenker jeg, håper dere tilgir oss?

Men over til noe annet; Mest for å få ett innlegg idag også, tenkte jeg kunne fortelle kort om vår fine lille fredag, den aller siste dagen i september 2011. Utrolig nok var det utrolig trist å skrive akkurat det der. Det er liksom noe med den "aller siste"- setningen, vite at den aldri noen gang kommer igjen, noen sinne. 

Men over til noe helt annet; Som sagt før elsker vi fredager, litt som Rebecca Black. Eneste vi har gjort i dag er analysere cover, prøve og film. That's it.  Noe som er supert for meg som er syk idag, de første timene var helt jævlig, mildt sagt. Jeg som er blodfan av Avril Lavigne, klarte ikke analysere albumcoveret til Under My Skin? Sier vel det meste egentlig. Hadde en liten pause, før vi så skulle inn å ha prøve, noe som igjen sier seg selv at gikk rett til ***. Men jeg gjorde det beste jeg kunne så satser vi på en 2'er. Resten av dagen gikk til kladding på ark mens jeg så på Twilight, som jeg skal lage egen trailer av.  

Kom tilbake til Geilo halv fire, å gjett hva? Jeg har fått linsen min tilbake! Jeg ble så overlykkelig at det reddet dagen min totalt. Så da jeg kom hjem fikk jeg sitte å spille sims, Jeg og Helene er sims avhengig, å blir vel helt i 100 når vi får tid til å spille det, det er så utrolig morsomt. Halv åtte reiste jeg så til Geilo for å møte kjærsten min og var der til klokken ti. Å gjett hvem så ble så stressa ut døra at hun klarte å glemme krykkene i gangen? Jo, Ingen andre enn Elisabeth! Surrehue som jeg er! 

Men nå er klokken såppas mye, jeg skal sove ut til i morgen, hvor jeg igjen skal være med kjæresten min, som jeg imorgen (idag) har vært sammen med i 1 år, 365 dager, 8760 timer.. er jo ganske lenge om man tenker over det. Jeg reiser jo til Trondheim på Søndag og er der hos Bestevenninna mi og broren min (ikke samtidig..) til Torsdag, for å så videre på MR i Kongsberg på Fredag, så har jeg Lørdag og Søndag, så begynner skolen igjen på Mandag. Uff, KILL ME. 

Hva har du gjort idag?

- Elisabeth 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

❀ MK ❀

❀ MK ❀ 16, Gol
Vi er fire jenter som går Media og Kommunikasjon på Gol vgs. Vi blogger om skoledagen og alt det sprøe vi finner på her!

Søk

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Lenker

hits