Flying er ikke noe for meg!

08.sep.2011 @ 18:41 i Blogg 3 kommentarer

Hey!

Har funnet ut at jeg virkelig må trene på flyingen min i trappene, man hekter så fort, så gjør det så sykt vondt når man treffer steingulvet!

Ja, jeg går på krykker. Jeg har nettopp vært hos  verdens værste lege, fy faen! Jeg fly jo ned trappa, så gikk det liksom greit, holdt jo på å dø av latter. Så gikk jeg hele dagen, å det hadde liksom gått over. Så skulle jeg sette meg ned på huk i tegning, form og farge, fordi vi skulle klippe i blader og lime på ark så det ble en regnbue, å da kom det en høy knekke lyd i kneet og en svær kul poppet ut. Samtidig klarte jeg jo ikke å gå eller bøye kneet bakover. Så da ble jeg sendt til legevakta, å etter da ha ventet kjempelenge på venterommet med Olaug, kom jeg inn til den merkelige pshyco legen. Han hjalp meg jo ikke inn på det kontoret, neiida, han går ifra meg og jeg aner ikke hvor jeg skulle og ikke klarte jeg å gå. Så da jeg endelig kom meg inn, så knadde han til jeg begynte å grine, å gjett hva han sa? "Det gjør jo ikke vondt da!" Fy faen, ble så jævlig irritert at jeg ba om en nye lege, men så roet han seg da. Etter røntgen bildene så kom han å sa at bildene var uklare, men ikke brudd.. men hva faen? Han kan jo ikke se om det er brudd eller ikke når bildene er uklare og dårlige? Så stakk han bare, ja, han stakk! Å jeg satt igjen, uten å klare å gå, så jeg måtte hinke ut i resepsjonen, for å spørre om jeg kunne låne noen krykker. Noe jeg selvfølgelig fikk ganske så fort. Yey. My lucky day.
Oh yeah!

 

- Elisabeth
 

3 kommentarer

Postet av: Ungdomsperioden - En blogg for ungdommer

Uffda ;S
Dato: 08.sep.2011 Tid: 18:50 URL: http://ungdomsperioden.blogg.no

Postet av: Mariell

Oida,hørtes ikke godt ut.Jeg bruker å dette ned trapper hele tiden men tror det mest alvorlige var når jeg slo løs muskelen i armen min.Har mask flask i mine nok så uheldige fall.Du får ha god bedring da:)
Dato: 08.sep.2011 Tid: 18:51 URL: http://dennemariell.blogg.no

Postet av: Caroline Lutta

Det var ikkke bra ;S

Fin blogg :-)
Dato: 08.sep.2011 Tid: 18:52 URL: http://carolinelutta.blogg.no

Skriv en ny kommentar

❀1MKA Gol ❀

❀1MKA Gol ❀ 16, Gol
Vi er fire jenter som går Media og Kommunikasjon på Gol vgs. Vi blogger om skoledagen og alt det sprøe vi finner på her!

Søk

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Lenker

hits